Combinatul de Materiale de Construcții din Chișinău
Lista de prețuri
Comanda
Logare
Tipurile de caramida
Pentru Arhitecti
caramida ceramica este capabila de a combina largi caracteristici arhitecturale cu performante fiabile de exploatare

Pentru Dealeri
Combinatul de Materiale de Constructii MACON este deschis pentru colaborari de extindere a retelii de dealeri
 
Pentru Constructori
Combinatul de Materiale de Constructii MACON pe linga materialele de o calitate inalta, este gata de a oferi companiilor de constructie un spectru larg de servicii
Cel mai bun material pentru pereți din Republica Moldova. Mai performant față de produsele analogice al altor producători:


-mai trainic

-exacticitate geometrică ideală

-varietate de mărimi și forme

-estetica produsului
18 July 2011
Lista noutatilor
Blocurile 3E. Casa noua de la MACON

  Casa noua de la MACON


Conservarea energiei termice in cladirile rezidentiale si industriale este o problema acuta, fortand cautarea unor noi solutii tot mai eficiente. Energia se scumpeste cu fiecare zi si va ajunge in curand la nivelul preturilor europene, dar garantii ca nivelul traiului va ajunge la aceleasi nivele nu sunt. Avand in vedere ca in tarile dezvoltate de mult timp se pune accent pe metodele de conservare a energiei termice va propunem materialul de constructie ce nu permite pierderi de caldura fara a face izolatii suplimentare.
BLOCUL 3E - este materialul produs in Moldova, din materiale naturale locale, care are proprietati excelente de izolare si cu o rezistenta, eficienta, durabilitate inalta.
Noua tehnologie a fost posibila prin modernizarea utilajului de producere a MACON S.A. si a permis pietii de materiale de constructie din Moldova ocazia unica de a construi locuinte mai ieftine pentru cu o eficienta energetica mai mare.
 
Fie bungalou, vila mediteraneana, casa multifamiliala sau o casa la mare – BLOCUL 3E isi are locul sau.
 
Argumente imbatabile pentru BLOCUL 3E:
 
Izolator de neegalat:
Argila expandata este cel mai vechi material de constructii. Parametrii sai izolatori excelenti indeplinesc in joaca ordonanta privind economisirea energiei! Multumita remarcabilelor sale valorilor izolatoare si a capacitatii compensatoare de acumulare a caldurii, BLOCUL 3E asigura un climat unic in incaperi. Iar acest lucru e asigurat de izolatia inclusa in caramida din fabricatie.
 
Rezistenta la inghet si insensibilitate la umezeala:
Comparativ cu alte materiale de constructii masive, BLOCUL 3E prezinta cea mai mica capacitate de absorbtie a apei. Fiind deci o “instalatie naturala de climatizare”, se exclude practic umezeala, fie cea cauzata de intemperii, fie aparuta pe perioada lucrarilor de constructii. Capacitatea redusa de absorbtie a BLOCULUI 3E il face totodata rezistent la inghet.
 
Inteligenta si anticipatie:
Datorita constructiei monolitice se poate renunta la un sistem suplimentar de izolatie. In combinatie cu utilizarea unui sistem de incalzire bazat pe energie regenerabila, veti construi nu doar sanatos si confortabil, ci si in spiritul perioadei de protectie a mediului. Economiseste multi bani in timp si protejeaza generatiile viitoare.
 
Locuinta sanatoasa si anti-alergica:
Mediul sanatos din locuinte este baza unui trai relaxat. Sistemul 3E de pereti exteriori si interiori este prima alegere in a construi o casa cu inalte standarde arhitectonice si eficienta energetic. Peretele exterior joaca vara rolul de reglator al temperaturilor mari din timpul zilei si a celor scazute de pe perioada noptii – protectia contra caldurii din timpul verii este excelenta! Iar iarna frigul ramane afara.
 
Constructii realizate rapid si eficient:
Planeitatea perfecta si acuratetea dimensionala a BLOCURILOR 3E fac posibila montarea rapida si usoara, chiar si pentru cei neinitiati in lucrari de constructii. Maxima acuratete dimensionala se realizeaza prin aplicarea unui strat subtire de adeziv termoizolant. Ceea ce inseamna, cu alte cuvinte, ca timpul necesar este redus cu 40 la suta in comparatie cu construirea traditionala si ca se elimina puntile termice si acustice! O izolare fonica optima cvasi-gratuita!
 
 
  
BLOCUL 3E - este: 
- Siguranta de mediu in productie si utilizare; 
- O inalta rezistenta si durabilitate; 
- Compatibilitatea cu alte materiale; 
- Simplitatea si adaptabilitatea de aplicatii, oferind economii de 20 - 40%; 
- Timpul de constructie redus; 
- Reducerea costurilor totale de constructie a cladirilor in timp ce reducerea costurilor fortei de munca cu 20%, precum si costurile de transport.
Start Despre companie Contacte Parteneri Produse Domenii de utilizare Noutăţi Articole elaborare sait: Studio Webmaster