Combinatul de Materiale de Construcții din Chișinău
Lista de prețuri
Comanda
Logare
Caracteristicile caramizii.
Construim pentru generatii!
Ciment, Nisip, Garduri, Plasa, Gips-carton, Vata minerala, Scule s.a.
Cel mai raspandit material de constructii. Pentru constructia diferitor modele - de la simple garduri la vile de lux. Fabricat din argila, trainic si durabil.
Astfel vi se indeplineste visul de a avea propria casa: cu Blocul 3E construiti repede si economicos fara a aduce prejudicii calitătii. Blocul 3E se evidențiaza prin caracteristici fizico-chimice deosebite si printr-o capacitate de izolare excelenta, parametri ce corespund cerintelor privind economisirea energiei.
un material artificial neobisnuit, ecologic pur, usor si poros, obtinut la arderea accelerata a rocilor de argila speciale usor fuzibile si capabile de a se expanda. Argila expandata are avantaje incontestabile in izolarea termica, in ea nu se dezvolta insecte, rozatoare si mucegaiul.
sunt rezistente la uzura, inghet si sare de degivrare, sunt usor de montat si de manevrat. Acestea isi pastreaza aspectul pentru mult timp, sunt adecvate domeniului industrial, dar si celui rezidential. Indiferent ca le utilizati pentru alei, locuri de parcare sau cai de acces catre garaje, pavajele reprezinta solutia ideala pentru cerintele extreme. Sunt recomandate pentru traficul de automobile si camioane.
un conglomerat intarit artificial, format dintr-un amestec special selectat de argilă expandată, nisip, ciment si apa. Argila expandată constituie cea mai mare parte din volumul său.
materiale de construcții realizate din argila arsa. Ceramica arhitecturala are o gamă largă de aplicare: finisare si decorare, garduri, constructia de sobe si seminee etc.
- articole din ceramica rosie efectuate prin metoda traditionala populara. Gama de produse: ceramica decorativa, produse de uz casnic, farfurii pentru mancaruri calde si reci.
21 December 2012
Поздравление с Новым годом Генерального директора АО MACON Гораш Сергея Ивановича
28 February 2012
Compania MACON va felicita cu sosirea primaverii!
18 July 2011
Blocurile 3E. Casa noua de la MACON
Stimati Clienti,

Va aducem la
cunostinta 
ca
inсepand cu 
01.04.2015
magazinul MACON S.A.
lucreaza conform
graficului
8.00 - 18.00
 

Telefon de contact
022 405-888
 
Sondaj
Ce material de constructie pentru pereti preferati sa utilizati?
Piatra naturala
Caramida
Blocuri din argila expandata
Blocuri din spumobeton
Alte materiale
Contacte

(373 22) 85-22-33
(373 22) 85-22-32


Zilnic de la 8-00 până la 22-00
Fără zile de odihnă.


Cursul Valutar
EUR
20.71
USD
18.15
RUB
0.31
RON
4.55
UAH
0.70
Vremea
Start Despre companie Contacte Parteneri Produse Domenii de utilizare Noutăţi Articole elaborare sait: Studio Webmaster