Combinatul de Materiale de Construcții din Chișinău
Lista de prețuri
Comanda
Logare
Caracteristicile caramizii.
Pentru Arhitecti
caramida ceramica este capabila de a combina largi caracteristici arhitecturale cu performante fiabile de exploatare

Pentru Dealeri
Combinatul de Materiale de Constructii MACON este deschis pentru colaborari de extindere a retelii de dealeri
 
Pentru Constructori
Combinatul de Materiale de Constructii MACON pe linga materialele de o calitate inalta, este gata de a oferi companiilor de constructie un spectru larg de servicii
Cel mai bun material pentru pereți din Republica Moldova. Mai performant față de produsele analogice al altor producători:


-mai trainic

-exacticitate geometrică ideală

-varietate de mărimi și forme

-estetica produsului
Pentru Arhitecti
Caramida este un material de constructie unic, care poate combina in sine caracteristici arhitecturale cu performante fiabile si caracteristicile tehnice. MACON SA produce caramizi ceramice, care sunt utilizate acolo, unde bunul aspect si calitatea sunt conditii obligatorii. Caramida combina rezistenta ridicata si aspectul variat ceea ce o face optima pentru orice fatada. La fabrica de caramida MACON se creaza un produs unic pentru arhitectura si design, care permite de a realiza ideile cele mai indraznete. O paleta bogata de texturi si de diferite formate dau libertate deplina a creativitatii dumneavoastra. Durabila, diversa si eficienta - caramida MACON este creata pentru un viitor creativ. Stilul de viata urban este atractiv, insa materialele ecologice ajuta la crearea unui mediu natural in zonele urbane. 
 
Principalul avantaj al caramidei este capacitatea sa de a rezista la orice conditii meteorologice. Inghet si dezghet, caldura si umeditate sporita - nu sunt pericole pentru caramida! Ca rezultat - fatada durabil, care necesita putina intretinere, sau uneori nici nu are nevoie de ea. Caramida MACON este fabricata din materiale naturale: lut si apa, precum si procesul lor de fabricatie este complet sigur pentru mediul inconjurator.
Start Despre companie Contacte Parteneri Produse Domenii de utilizare Noutăţi Articole elaborare sait: Studio Webmaster