Combinatul de Materiale de Construcții din Chișinău
Lista de prețuri
Comanda
Logare
Tipurile de cladire a peretilor din caramida
Pentru Arhitecti
caramida ceramica este capabila de a combina largi caracteristici arhitecturale cu performante fiabile de exploatare

Pentru Dealeri
Combinatul de Materiale de Constructii MACON este deschis pentru colaborari de extindere a retelii de dealeri
 
Pentru Constructori
Combinatul de Materiale de Constructii MACON pe linga materialele de o calitate inalta, este gata de a oferi companiilor de constructie un spectru larg de servicii
Cel mai bun material pentru pereți din Republica Moldova. Mai performant față de produsele analogice al altor producători:


-mai trainic

-exacticitate geometrică ideală

-varietate de mărimi și forme

-estetica produsului
Pentru Dealeri
MACON S.A. este in cautarea dealerilor pentru vanzarea materiale de constructii. Parteneri care apreciaza calitatea materiale de constructii vandute, care au o vastă retea de reprezentante si puncte de vanzare intotdeauna sunt bineveniti. Daca doriti sa cumpărati produse MACON, sunteti gata pentru a promova produsele noastre, suntem de acord cu preturile recomandate indreptate spre sporirea vinzarilor, ne asumam angajamentul de a furniza o gama completa de servicii pentru achizitionarea si promovarea produselor MACON SA.
 
Vanzarea produselor MACON poate deveni o directie profitabila de activitate al companiei dumneavoastra datorita politicii transparente de vanzare, unei game largi de produse si preturi tentante. Noi, la randul nostru vom aplica toate eforturile pentru a consolida parteneriatul pe termen lung si reciproc avantajoas. Vom fi mereu gata sa ajutam prin intermediului managerului personal care va va fi oricand la dispozitie pentru orice intrebare (nuantele de aprovizionare, costul final al productiei, sprijinul in negocierile cu antreprenori şi arhitecţi). Sectia de logistica va propune rute convenabile si pentru a asigura livrarea marfii la clienţii dumneavoastra. Promovarea activa a brandului MACON pe piata materialelor de constructie, efectuata de compania noastra, contribuie la cresterea cererii pentru produsele noastre, ceea ce benefic afecteaza vanzare dealerilor nostri. De asemenea, oferim toate materialele publicitare necesare pentru plasarea in locurile de vanzare.
 
Pentru a imbunatati abilitatile dumneavoastra comerciale specialisti MACON fac cu regularitate seminare de perfectionare pentru consultantii dumneavoastra. O atentie deosebita este acordata comunicarii neformale cu partenerii. Pentru a ne cunoaste mai bine, invitam membrii Clubului de dealeri MACON la intrunirile pe care le facem periodic.
 
Daca doriti sa incheiati un contract de dealer, ne puteti contacta pentru a pune intrebări cu privire la gama de produse si pentru a afla conditiile de lucru la numarul de telefon:
/ +373-22 / 405-888.
 
Produsele noastre
Caramida ceramica a devenit una dintre cele mai populare materiale de constructii. In favoarea sa vorbeste preţul - acest material este relativ ieftin. Durabilitatea mare a caramizii, eficienta sa, rezistenta la foc, conductivitatea termica, rezistenta la inghet si umiditate sunt apreciate de constructori, iar frumusetea, textura, varietatea de culori de arhitecti si designeri. De a procurarea o caramida e posibil oriunde, o multime de companii implicate în producerea ei. Dar, de fapt se dovedeste ca produsele lor variaza foarte mult la capitolul calitate.
 
MACON SA oferă caramida de clasa inalta, blocuri din cheramsit, blocuri 3E (din cheramsit-beton) si alte materiale de constructii. Am ales prioritatea numarul 1  - calitatea produsului. Cercetarile continue, tehnologiile inovatoare, optimizarea tuturor etapelor de productie, constructia fluxurilor logistice, monitorizarea cererii si a strategiei de marketing actuale ne permit crearea nu numai a unui produs de nivel european, dar de a oferi un pret atractiv a caramizi.
Start Despre companie Contacte Parteneri Produse Domenii de utilizare Noutăţi Articole elaborare sait: Studio Webmaster