Combinatul de Materiale de Construcții din Chișinău
Lista de prețuri
Comanda
Logare
Tipurile de caramida
Pentru Arhitecti
caramida ceramica este capabila de a combina largi caracteristici arhitecturale cu performante fiabile de exploatare

Pentru Dealeri
Combinatul de Materiale de Constructii MACON este deschis pentru colaborari de extindere a retelii de dealeri
 
Pentru Constructori
Combinatul de Materiale de Constructii MACON pe linga materialele de o calitate inalta, este gata de a oferi companiilor de constructie un spectru larg de servicii
20 March 2011
Lista noutatilor
Cea de a XVI-ea expozitie internationala specializata ''MOLDCONSTRUCT''
 

De pe 16 pina pe 19 martie Centrul International de Expozitii Moldexpo a gazduit  editia a XVI-a a Expozitiei Internationale Specializate de arhitectura, tehnologii, echipamente, scule si materiale pentru constructii MOLDCONSTRUCT, care a dat startul sezonului de constructii - 2011.
 
Moldconstruct s-a desfasurat cu suportul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Constructiilor din Republica Moldova. Expozitia a demonstrat intregul ciclu al procesului de constructie: de la idei arhitecturale pina la darea in exploatare a obiectului. “Moldconstruct” a reflectat directiile-cheie de dezvoltare a industriei de constructii pe plan intern si international.
 
Expozitia a fost un forum de afaceri pentru specialistii industriei de constructii si a ramurilor conexe. Evenimentul a fost organizat la inceputul sezonului de constructii, perioada  cind companiile particulare si cele de stat isi formeaza portofoliul de achizitii si isi innoiesc lista furnizorilor. Expozitia s-a desfasurat  pe 4000 de metri patrati. Printre participanti s-au inscris 155 de companii din 6 tari: Belarus, Germania, Moldova, România, Polonia, Turcia, aceasta fiind vizitata de 12000 de persoane, din care 800 – din strainatate.


 
Start Despre companie Contacte Parteneri Produse Domenii de utilizare Noutăţi Articole elaborare sait: Studio Webmaster